Swedish Gaming Community
Välkommen
Online users (0)
No users online.

Nyheter

Alphas CS GO lag

Källström posted Thu at 13:06  -  counterstrikeEsportLag

Nu har vi officiellt ett CS GO Alpha lag igen, Efter mycket hårt kämpande av Veggi, Lucker, Ralf, Ivyz samt Tiran efter sedvanlig prövotid där dom har tagit sej fram med storm och stor framgång deltagit i olika turneringar med mera verkligen visat va dom kan med deras kämpar anda.

Grabbarna har spelat ihop och känt varann sedan länge, Dom ligger idag på global supreme nivå och brinner verkligen för sitt spel och lag.

När jag själv frågar dom hur dom ser på framtiden svarar dom: Det vi vill med laget är att ta oss upp till proffs nivå !

Vi kan inget annat göra än att önska grabbarna lycka på deras resa att uppnå sitt mål och välkommna dom som ett Alpha lag.

Veggi Tack alla :d!
Lefty138 Rocka loss boyz!
ivyz Tack alla! :)

Äntligen har Blizzard gått ut med ett releasedatum för nästa expansion, 14 augusti är datumet att boka in i kalendern.
För er som helt missat vad expansionen kommer ha för inriktning rekommenderar jag att gå in på denna länk till WoWHead's Battle for Azeroth sida. All info man kan önska sig finns att hitta här.

I och med detta så kommer vi i WoW-sektionen väldigt snart öppna upp för intresse anmälan för kommande raidteam. De som har en spott idag kommer självfallet även ha det i nästa expansion om man så önskar.

Trailer till expansionen konner ni åt i länken nedanför:

Nyhet skriven av Zekie

Källström Bra nyhet Zekie :)
Lefty138 Är kanske dags att jag blir bäst i världen på WoW. Är det en dinosaur jag ser där?

Whatup alles!

Ikväll med start 18:30 så kör vårt kära LoL-lag igång i en single-elimination turnering. De ser fram emot turnering och vi håller tummar och tår för våra gubbs! Sosmos kommer att streama eventet och nedan hittar ni länken till hans stream! 

Sosmos stream

Här kan se Turneringen med hemsida och brackets!

Let's go boys!

zne Gogo Selena Gomez xD
Lefty138 2-0 änsålänge och i kvarstfinal! Go boys go!
Sosmos Blir som spelare eftersom jag inte fick tag i någon som kunde casta. Hoppas det går bra det <3

Bland allt piratande efter att Sea of Thief släppet, så har de klassiska piratspelet The Curse of Monkey Island släppts på nytt. Finns att hämta för 6.99€ på Steam eller GoG.

För dig som inte vet så mycket om detta peka-o-klicka spel, så kan ni kolla in trailern till denna klassikern här nedanför:

Lefty138 Ett av de bästa spelen som gjorts=)
Solido o Nice!

AlphaLAN.se

Nu är det dags igen! Alpha träffen är återigen kring hörnet och i år så lyfter vi träffen till en ny nivå, ett Alpha Lan! Vi har länge velat ha möjligheten att arrangera ett eget Lan och med Alpha Gaming (vår förening) så har vi äntligen den möjligheten.

AlphaLAN kommer äga rum fredagen den 25/5 till 27/5 i Malmö och huseras i STPLN’s lokaler. STPLN ligger på Stapelbäddsgatan 3 ett stenkast ifrån Turning Torso, med gångavstånd till Hotell, ICA, Systemet bolaget, Havet och allt annat man kan behöva. I lokalerna har vi bla tillgång till Bar, Scen, Projektor och en chill hörna där vi kommer sätta upp diverse TV spel, samt ett pingisbord för den som är sugen.

Under lanet kommer vi arrangera en massa roliga tävlingar, allt ifrån vår klassiska CS Turnering till en massa andra roliga tävlingar för de som inte har med sig dator. Förutom att ha de riktigt roligt så kommer det sammanlagda värdet på prispotten att ligga på 3000kr, samt 3st medlemskap plus event biljetter för nästa års event på ett värde av ca 500kr/st.

Kostnaden på kalaset kommer totalt ligga på 500kr, 300kr för lan kostnader och 200kr för medlemskap i Alpha Gaming för 2018 året ut. Som medlem i Alpha gaming får du, förutom att komma på Lanet, möjligheten att delta i kommande turneringar, event och månads utlottningar med ett ungefärligt värde på ca 500kr/månad. När du blir medlem i Alpha Gaming så stödjer du även vårt Community, bidrar till mer utveckling och följer med oss på en spännande resa framöver.

Vi vill maximera antalet personer som kan lana, samt att lokalen kommer vara utnyttjad dygnet runt så kommer möjligheten inte finnas att sova på plats. Istället erbjuder vi, er som inte har eget boende i malmö, en hotellsäng i ett tremanna rum, på Ohboy Hotel. En sängplats kommer kosta 800kr för hela eventet och betalas på plats.

Då hotellet är väldigt belastat under den planerade helgen så har de givit oss en ganska tight tidsfrist på våran grupp bokning. Vet ni med er att ni gärna vill ha ett bokat rum så måste vi få in eran bokning och boknings avgift, initialt 200kr (av totala 500 kr) innan den 1/3.

För bokning, nyheter, information och betalning hittarna våran officiella AlphaLAN sida på alphalan.se

Perl Såg att grillning stod på schemat, skall man ta med eget kött/grönsaker/kyckling? (fisk f&oum...
zne Vem vill sitta brevid världens lojjaste skåning på lanet? :d
Solido o Finns fortfarande några platser kvar! :)
Shoutbox
[länk] Då kör vi lite League i någon timme till sen plöjer vi något fortnite game :d Kika gärna förbi =)
Välkomna in på lite lördagsmys! :d [länk]
Hoppas alla har en grym helg! <3
Kvällens PUBG session startar nu! Välkomna in! :d [länk]
[länk] Tillbaka efter en helg i Dublin :d
You do not have access to shout.
NoticeNotices