Swedish Gaming Community
Välkommen
Online users (1)

Nyheter

AlphaLAN.se

Nu är det dags igen! Alpha träffen är återigen kring hörnet och i år så lyfter vi träffen till en ny nivå, ett Alpha Lan! Vi har länge velat ha möjligheten att arrangera ett eget Lan och med Alpha Gaming (vår förening) så har vi äntligen den möjligheten.

AlphaLAN kommer äga rum fredagen den 25/5 till 27/5 i Malmö och huseras i STPLN’s lokaler. STPLN ligger på Stapelbäddsgatan 3 ett stenkast ifrån Turning Torso, med gångavstånd till Hotell, ICA, Systemet bolaget, Havet och allt annat man kan behöva. I lokalerna har vi bla tillgång till Bar, Scen, Projektor och en chill hörna där vi kommer sätta upp diverse TV spel, samt ett pingisbord för den som är sugen.

Under lanet kommer vi arrangera en massa roliga tävlingar, allt ifrån vår klassiska CS Turnering till en massa andra roliga tävlingar för de som inte har med sig dator. Förutom att ha de riktigt roligt så kommer det sammanlagda värdet på prispotten att ligga på 3000kr, samt 3st medlemskap plus event biljetter för nästa års event på ett värde av ca 500kr/st.

Kostnaden på kalaset kommer totalt ligga på 500kr, 300kr för lan kostnader och 200kr för medlemskap i Alpha Gaming för 2018 året ut. Som medlem i Alpha gaming får du, förutom att komma på Lanet, möjligheten att delta i kommande turneringar, event och månads utlottningar med ett ungefärligt värde på ca 500kr/månad. När du blir medlem i Alpha Gaming så stödjer du även vårt Community, bidrar till mer utveckling och följer med oss på en spännande resa framöver.

Vi vill maximera antalet personer som kan lana, samt att lokalen kommer vara utnyttjad dygnet runt så kommer möjligheten inte finnas att sova på plats. Istället erbjuder vi, er som inte har eget boende i malmö, en hotellsäng i ett tremanna rum, på Ohboy Hotel. En sängplats kommer kosta 800kr för hela eventet och betalas på plats.

Då hotellet är väldigt belastat under den planerade helgen så har de givit oss en ganska tight tidsfrist på våran grupp bokning. Vet ni med er att ni gärna vill ha ett bokat rum så måste vi få in eran bokning och boknings avgift, initialt 200kr (av totala 500 kr) innan den 1/3.

För bokning, nyheter, information och betalning hittarna våran officiella AlphaLAN sida på alphalan.se

Perl Förening Såg att grillning stod på schemat, skall man ta med eget kött/grönsaker/kyckling? (fisk f&oum...
zne Förening Vem vill sitta brevid världens lojjaste skåning på lanet? :d
Solido o Finns fortfarande några platser kvar! :)

Alpha når 2000 medlemmar!

Lefty138 o posted Feb 17, 18

Alpha har nu 2000 registrerade medlemmar. Det har tagit några år men det är fantastiskt att se att vi fortfarande växer och frodas.

Stort tack till alla medlemmar som gör Alpha till det som forskare i Lund beskriver som Sveriges trevligaste spelcommunity. 

Slutligen en applåd för medlem nr 2000 som är emmzi!

icecold nice!!!! #laggar
Veggi o Nice, Det bara växer och växer :d!
Mershan Woo!

Spelet som kallas den riktiga efterföljaren till SimCity är nu gratis att prova på via steam.
Ja jag talar såklart om Cities: Skylines.

Så in på steam och tryck “Play Game”, föresten, det är 75% rea på spelet också nu, så det går att köpa för 6.99€.

Så slå till och låt stadstrafiken ännu en gång förstöra dig dag, pga dålig stadsplanering.

Shoutbox
Cities Skyline gratis på steam under helgen att pröva, sen 75% rea [länk]
Helu! någon som vill nöta division 2? ska även förboka generation zero so hit me up if ya'll wanna game :d
Börjar 19.30ca :d
Alpha CS:GO eSport vs Alpha CS:GO Female eSport! Stream för Female [länk] Stream för Herrlaget [länk]
Nu kör Alpha CS:GO Female eSport mot Aces Esport [länk]
You do not have access to shout.

Stöd Alpha Gaming

Eller Swisha till: 

123 627 46 41

NoticeNotices