Swedish Gaming Community
Välkommen
Online users (1)

Nyheter

Respawn Entertainment släppte från ingenstan Apex Legends ett Free to Play Battle Royal spel, med rötter och inspiration från Titanfall. Man spelar i squads om 3 personer, med 60 spelar totalt på en karta där man slåss tills det bara finns en segrande squad kvar.

Många ryggar tillbaka pga att spelet släpptes på Origin (EA plattform) med all rätta. Men enligt utvecklarna så har inte EA fått lägga sig i utvecklingen en millimeter. Vilket märks, genom att allt som är “låst” bakom microtransaktion går att låsa upp genom att spela spelet en längre tid. Och det går inte att köpa sig till några fördelar.   

Många är mycket positiva till spelet, och dom har redan 1 miljon aktiva spelare samtidigt efter 3 dygn, och 10 miljoner som har prövat på spelet, så allt pekar mot totalsuccé för Respawn Entertainment.

Vi är redan ett gäng här på Alphas som gillar spelet skarpt, och en av våra mest aktiva streamer newHABIT har nu streamat Apex senaste dagarna.

Man planerar även att ha säsonger i spelet liknande Fortnight och PUBG, men event och nya skins/gubbar/loot med mera, första säsongen startar i mars månad.

Shoutbox
Herrlaget spelar en cs turnerning :d in och hejja på dem [länk]
Assassins Creed: Unity - Gratis på Ubisoft: [länk]
Assassin's Creed Unity GRATIS pga branden i Notre Dame till o med 25 April på Ubisoft / [länk]
[länk] alla borde titta på denna! =) <3
Finns det någon som vill vara med på warships den 12/13 april,tid är ej spikat?
You do not have access to shout.

Stöd Alpha Gaming

Eller Swisha till: 

123 627 46 41

NoticeNotices